Budgetbeheer

Budgetbeheer

Er wordt bij budgetbeheer een rekening geopend die wij beheren. Deze rekening is op naam van de cliënt en heeft daar ten alle tijden inzage in. Er wordt van te voren een budgetplan gemaakt met daarin vermeld welke betalingen wij gaan overnemen, te denken aan de vaste lasten zoals huur, en welke betaling de cliënt zelf blijft verrichten. Tevens bestaat er de mogelijkheid dat wij een reservering maken voor onvoorziene kosten of rekeningen die één keer per jaar betaald moeten worden, te denken aan medische kosten of een verzekering.

Het resterende bedrag, ook genoemd leefgeld, krijgt de cliënt op zijn rekening gestort en kan de cliënt naar eigen keuze besteden en is daar zelf verantwoordelijk voor. Door gebruik te maken van Budgetbeheer worden nieuwe schulden voorkomen en bestaande schulden niet groter. Tevens geeft het rust, overzicht en stabiliteit voor de cliënt. Budgetbeheer is een tijdelijk hulpmiddel, zodra de cliënt zijn financiën op orde heeft neemt hij deze de betalingen weer over.
Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Wij bieden schuldhulpverlening aan voor zowel particulieren als ondernemers. De doorloop bij de schuldhulpverleningsorganisaties zijn lang door de vele verplichtingen en benodigde papieren , door een persoonlijke aanpak zijn wij in staat dit traject te aanzienlijk te verkorten.
Budget coaching

Budget coaching

Wij leren de cliënt inzicht in zijn administratie te verkrijgen en orde daarin aan te brengen. Samen gaan we aan de slag om de financiën inzichtelijk te maken en eventuele knelpunten aan te pakken. Het maken van een overzicht van de inkomsten en uitgaven is hier een onderdeel van.

In het geval van schulden helpen wij de cliënt om een reële oplossing voor zijn financiële problemen te vinden of begeleiden deze richting schuldsanering. Door onze jarenlange expertise op dit gebied kunnen wij de cliënt en de administratie snel schuldsanering klaar maken en heeft de cliënt daardoor al een grote voorsprong waardoor de aanlooptijd aanzienlijk verkort wordt.
Contact

Loyaal Financieel & Ondersteuning
Lisserdijk 559
2165 AL Lisserbroek

0252 349 120
info@loyaal-financieel.nl

Contact Loyaal >>