Rene Stremler

Rene Stremler

Geen standaard administratiekantoor, maar een kantoor waar we meedenken met onze klanten en actief betrokken zijn bij de bedrijven waar wij voor werken. Dat is wat René Stremler voor ogen had en gerealiseerd heeft met Loyaal financieel & ondersteuning. Sinds 2016 wordt er elke dag met veel plezier en vol overgave gewerkt aan de correcte administratie van al onze klanten.

En dat valt goed. Zo goed dat het kantoor te klein werd en uitbreiding noodzaak werd. De meeste klanten vinden ons op basis van verwijzing door tevreden bestaande klanten. Maar we werken ook voor mensen op afstand, ondersteund door alle moderne communicatie middelen. Van ZZP tot BV en DGA, Loyaal financieel en ondersteuning is van alle markten thuis. Ons kantoor verzorgt onder andere de btw aangifte, de loonadministratie, VPB aangiftes, geeft fiscaal advies, verzorgt inkomsten belastingen en kan toeslagen aanvragen, voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij zijn graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en daar profiteren onze klanten dan weer van. Wil je graag kennismaken? Loop gerust eens binnen of nodig ons uit en we komen bij je langs.
Contact

Loyaal Financieel & Ondersteuning
Lisserdijk 559
2165 AL Lisserbroek

0252 349 120
info@loyaal-financieel.nl

Contact Loyaal >>